Confidenţialitate

Traficul pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de incendiul de la Balotești

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat că traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu a fost afectat în niciun fel de incendiul din localitatea Baloteşti, fumul degajat aflându-se la distanţă suficient de mare de aeroport, astfel încât să nu perturbe cursele aeriene.

”Compania Națională Aeroporturi București anunță că traficul aerian pe Aeroportul Internațional Henri Coandă nu este afectat în niciun fel de incendiul din localitatea Balotești, fumul degajat aflându-se la distanță mare de aeroport.

Pe aeroport sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene. Traficul aerian se desfășoară normal și nu există premisele ca acesta să fie afectat de fumul degajat incendiu”, se precizează într-un comunicat remis Europa FM.

Incendiul puternic izbucnit, marţi seară, în jurul orei 19.30, la un depozit de mobilă din Baloteşti şi unul de mase plastice a fost localizat şi nu mai există risc de extindere a flăcărilor, iar în prezent se lucrează pentru lichidarea lui, după cum a anunțat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Secretarul de stat în MAI a mai spus că, în aceste condiţii, o parte din echipajele de pompieri aflate la locul incendiului au fost retrase de la locul incendiului din Balotești.

Garda de Mediu Ilfov dă asigurari că nu sunt probleme majore pentru sănătatea populaţiei în urma incendiului de la Balotești.