Traficul pe A2 este blocat de 3 ore, după ce un camion cu cereale s-a răstrunat

Traficul pe A2 este în continuare blocat și nu se poate intra pe autostradă, din cauza accidentului de la Fundulea, la km 33. Poliţiştii au interzis accesul pe A2, dinspre Bucureşti.

Un TIR cu cereale s-a lovit de parapeți și s-a răsturnat pe toate cele trei benzi de pe sensul spre Constanța, și o bandă spre București a fost afectată. Pentru că deja de 3 ore se încearcă repunerea pe roți a camionului, circulaţia la ieşirea din Capitală către Constanţa a fost deviată.

“Circulația rutieră pe sensul către Lehliu al DN3 București- Călărași se desfășoară cu dificultate în coloană pe raza județului Ilfov. Pe acest tronson s-au format coloane mari de autovehicule”, a declarat Adrian Creangă, inspector principal de poliţie al Centrului Infotrafic.

Potrivit Infotrafic, “traficul pe sensul către Constanța al Autostrăzii Soarelui este în continuare întrerupt la kilometrul 33, în zona localității Fundulea, în județul Călărași, iar circulația a fost deviată pe drumul vechi, DN3. Mai mult, traficul este îngreunat pe acest drum național și din pricina ploii torențiale”.

Bărbatul încarcerat în mașina peste care a căzut cabina unui camion, pe autostrada A2, a fost descarcerat si este transportat cu un elicopter SMURD catre Spitalul Floreasca din Capitala.