Trafic rutier îngreunat din cauza ceții

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, pe mai multe drumuri din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Călăraşi, din cauza ceţii dense, precum şi pe autostrada A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 314 şi 369 vizibilitatea fiind cuprinsă între 50 şi 100 de metri.

Pe DN66 Haţeg – Petroşani, în judeţul Hunedoara, în comuna Merişor sunt porţiuni acoperite cu polei, astfel că poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să circule cu prudenţă.şi să reducă viteza.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineaţă traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe drumuri din judeţele Ilfov, Călăraşi precum şi în Bucureşti.

Luni dimineaţă, traficul rutier este îngreunat şi pe autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti – Drajna, tot din cauza ceţii dense, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri. În condiţii similare se circulă şi între kilometrii 144 şi 160.

Şi pe autostrada A1 Sibiu – Deva traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă luni dimiineaţă, între kilometrii 314 şi 369, vizibilitatea fiind cuprinsă între 50 şi 100 de metri.

Totodată, Infotrafic îi sfătuieşte pe şoferii care se circulă cu maşinile pe DN66 Haţeg – Petroşani, în judeţul Hunedoara, să fie extrem de prudenţi la volan şi să reducă viteza, întrucât în dreptul comunei Merişor sunt semnalate porţiuni acoperite cu polei.

Până la ora 10, este valabil un cod galben de ceață, emis de meteorologi. Vizate sunt judetele Ilfov, Călărași, inclusiv pe portiuni din autostrazile A1, A2 si A3.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS