Trafic restricționat în Ungaria, de Paștele Catolic

Traficul urmează să fie restricţionat pe teritoriul Ungariei, temporar, pentru autovehiculele de mare tonaj, cu ocazia Paştelui catolic – transmite corespondentul Europa FM, Ciprian Boițiu.

Astfel, de joi, ora 23,00 (ora României), şi până vineri, ora 23,00, apoi de sâmbătă, începând cu ora 23,00, şi până luni, ora 23,00, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile, va fi restricţionată de autorităţile maghiare.

În perioada menţionată, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

IGPF precizează că în intervalul orar menţionat traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Pentru intervalul menţionat şi începând cu data de luni, ora 23,00, când traficul pentru autovehiculele de mare tonaj va fi reluat, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului. Astfel, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieşire în/din ţară, pentru ca formalităţile de frontieră să se efectueze cu operativitate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS