Confidenţialitate

Trafic restricţionat duminică, în zona Pieţei Bucur din Bucureşti

Circulaţia rutieră va fi restrictionată duminică, pe 30 octombrie, în zona Pieţei Bucur – Fabrica Pionierul din Capitală.

În zonă vor avea loc manifestări de comemorare a unui an de la incendiul din clubul Colectiv.

În funcţie de numărul participanţilor, se va restricţiona traficul auto progresiv pe Strada Bucur, între Strada Garle şi Strada Verzişori.

COLECTIV, NOAPTEA DE 30 OCTOMBRIE 2015: Cea mai mare tragedie din România după 1989

Pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity organiza un concert în clubul Colectiv, cu ocazia lansării albumului ”Mantras of War”. La ora 21 deja se adunaseră peste 400 de fani ai trupei pentru concertul din clubul Colectiv, aflat pe strada Tăbăcarilor 7, Sectorul 4, în incinta fostei fabrici Pionerul.

Între ei, numeroși artiști, fotografi, jurnaliști, arhitecți, studenți, dar și cetățeni străini și câțiva minori. Concertul a început cu o oră întârziere, faţă de momentul anunţat iniţial, în jurul orei 22.00. Formația Goodbye to Gravity cântă piese atât de pe noul album, cât și altele mai vechi.

În timpul unui moment pirotehnic, artificiile declanşează incendiul care avea să dezlănţuie cea mai mare tragedia din istoria recentă a României.