Trafic oprit temporar în Defileul Jiului din cauza unor avalanșe de mici dimensiuni | VIDEO

Circulația rutieră a fost oprită, duminică seara, pe DN 66 (E 79) Defileul Jiului, după producerea unor avalanșe dimensiuni între Bumbești Jiu și Petroșani, județul Hunedoara.

„Defileul Jiului a fost închis începând cu ora 21.45, cauza fiind producerea unor avalanșe mici spre Petroșani și existența riscului scurgerii de cantități mari de zăpada de pe versanți”, anunță ISU Gorj.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza căderilor de zăpadă şi de arbori pe carosabil, circulaţia rutieră este întreruptă pe DN66 (E79) Petroşani – Târgu Jiu, la km 118, la intrarea în Defileu Jiului dinspre Petroşani, în judeţul Hunedoara.

Nu s-au înregistrat victime.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) estimează redeshiderea circulației rutiere cu restricție de tonaj (7,5 tone).

„La acestă oră ninge în toată țara și avertizăm particpanții la trafic să circule cu prudență. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au mai avertizat reprezentanții CNAIR.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS