Trafic oprit pe DN12C și DN17A

Începând cu ora 10:30, în judeţul Harghita, traficul rutier a fost oprit din nou pe DN12C, la ieşirea din Lacu Roşu către Gheorgheni,  la kilometrul 16, din cauza unui copac care a fost doborât de vânt pe partea carosabilă. Tot în această dimineață, DN12C fusese închis  la kilometrul 2, din acelaşi motiv.

În judeţul Suceava, pentru a se facilita intervenţia utilajelor de deszăpezire, a fost închis DN17A , între Suceviţa şi Vatra Moldoviţei. Pe acest tronson de drum circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone era restricţionată de la ora 8:30.

Zăpadă de 10 centimetri pe drumul care leagă Brașovul de Onești

În Brașov, Covasna și Harghita a nins noaptea trecută, iar acum se circulă cu dificultate pe majoritatea drumurilor naționale și județene din zonă, din cauza stratului de zăpadă depus, inclusiv pe DN1, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei.

Șoferii trebuie să circule cu mare atenție si pe DN 11, mai ales în zona pasului Oituz, unde stratul de zăpadă a depășit 10 cm. Drumarii au oprit aici circulația în această dimineață, pentru ca utilajele de deszăpezire să intervină eficient în zona de serpentine.

Tot în condiții de iarna se circulă și pe DN 13 Brașov-Târgu Mureș, pe DN 73, în zona Bran-Moeciu. Polițistii le recomanda șoferilor să evite deplasările lungi, dacă nu au mașinile echipate corespunzător.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS