Confidenţialitate

Trafic lejer la orele prânzului

După o dimineaţă de 1 mai aglomerată pe aproape toate rutele principale, la prânz traficul s-a mai relaxat şi nu sunt probleme de fluenţă în acest moment, potrivit Centrului Infotrafic, pe niciun drum naţional sau autostradă. Excepţie faceDN7 Brezoi- Sibiu, în zona localităţii Racoviţa, la kilometrul 216+600 de metri, unde trafic rămâne oprit din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Pe A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară fără probleme. Valorile de trafic sunt reduse.

Pe DN1 Bucureşti – Braşov, traficul rutiera scăzut în intensitate, în comparaţie cu orele dimineţii, însă este uşor aglomerat în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. De remarcat este faptul că diminuarea capacităţii de circulaţie a DN1 este cauzată şi de trecerea de ladouă, la o bandă de circulaţie, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

În judeţul Argeş nu mai sunt probleme de fluenţă a traficului la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti şi intrarea pe DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea.

În judeţul Cluj, pe DN1(E60) în zona localităţii Gilău, valorile de trafic sunt în scădere.

În judeţul Giurgiu, pe DN5Bucureşti – Giurgiu, la punctul de trecere a frontierei către Bulgaria, traficul rutier a scăzut în intensitate.