Confidenţialitate

Trafic întrerupt pe Podul Calafat-Vidin, pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere

Traficul rutier pe Podul Calafat-Vidin va fi oprit, marţi, între orele 11.15 – 12.15, pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere.

Se recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria.

Societatea comună româno-bulgară ”Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria”, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, marţi, între orele 11.15-12.15,circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu va ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare, astfel încât, la ridicarea restricţiei, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Se recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online”.