Trafic intens și îngreunat pe Autostrada Soarelui; 21 mașini implicate în tamponări

Se circulă intens pe autostrada Soarelui în această dimineață. În zona Drajna au fost trei accidente, la prima oră, tamponări în care au fost implicate în total 21 mașini. Se circlă mai greu în zonă.   O persoană fiind rănită uşor, anunţă Centrul Infotrafic.

Primul accident s-a produs în jurul orei 6.30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa. Șapte autoturisme au fost implicate în carambol.  De asemenea, în jurul orei 7.30, la kilometrul 109 plus 900 de metri s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele au fost deja scoase pe banda de urgenţă. În aceste zone traficl rutier a fost reluat normal, însă în jurul orei 8.45-8.50 s-a produs o a treia tamponare în lanţ în care au fost implicate cinci autoturisme. Se circulă cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe ora, pe benzile 1 şi de urgenţă.

RECOMANDĂRI pentru șoferi:

Polițiștii rutieri le amintesc șoferilor să nu se oprească în zona accidentelor și să nu facă poze în timp ce conduc pentru că riscă să provoace un alt accident. Dacă sunteți ultima mașină într-un șir de autovehicule staționate, aprindeți luminile de avarie. Dacă opriți pe banda de urgență, puneți triunghiul reflectorizant și evacuați mașina.

 

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS