Trafic îngreunat din cauza vântului pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti

Trafic îngreunat din cauza vântului pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, ploaia face probleme pe DN 6, în judeţul Giurgiu

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, vineri seară, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, din cauza vântului şi a lapoviţei, vizibilitatea fiind sub 100 de metr. Totodată, pe DN 6, în judeţul Giurgiu, plouă şi sunt condiţii să se formeze polei.

Centrul Infotrafic anunţă că la ora transmiterii acestei ştiri, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti traficul rutier este îngreunat din cauza vântului puternic şi a lapoviţei care a redus vizibilitatea sub 100 de metri.
Totodată, potrivit sursei citate, se circulă îngreunat din cauza ploii şi a vântului puternic şi în judeţul Giurgiu, pe DN 6 Ghimpaţi – Mihăileşti, unde pe unele sectoare rutiere sunt condiţii de formare a poleiului.

Drumul naţional (DN) 67 C Novaci – Rânca a fost închis din cauza zăpezii şi a viscolului, informează Infotrafic, iar la ora transmiterii acestei ştiri turiştii nu sunt lăsaţi nici să urce în staţiune, nici să plece acasă de acolo.

De asemenea, a fost închis drumul care urcă din staţiunea Sinaia la Cota 1.400 din Masivul Bucegi, după ce o maşină a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri, trei persoane fiind rănite.

Circulaţia rutieră este îngreunată pe sensul de urcare (către Braşov) al DN 1 Ploieşti – Braşov, din cauza numărului mare de maşini şi a condiţiilor meteo nefavorabile (zăpadă viscolită), potrivit centrului Infotrafic. Vizibilitatea este sub 50 de metri în zonă, iar pe alocuri, chiar sub 30 de metri.

Tot pe DN 1, în zona localităţilor prahovene Comarnic şi Buşteni, se circulă în coloană.

De asemenea, şi pe DN 1A Cheia – Săcele se circulă în condiţii dificile.