Confidenţialitate

Topul pieselor românești de la Loredana, Guess Who, Nicola, ZOB și DJ Project

Weekendul începe mai repede în Clubul de Seară, la Europa FM, cu un Top al pieselor românești lansate de Loredana, Guess Who, Nicola, ZOB și DJ Project.

Și pentru vineri seară avem cinci propuneri și timp până la 20:30 pentru a le ordona prin vot pe europafm.ro, după oprirea votului urmând să anunțăm în direct la Europa FM și cine câștigă premiul muzical adus în Clubul de Seară de Universal Music.

Nicoleta Alexandru, cu numele de scenă Nicola, făcea istorie în 2005 cu hitul ”De mă vei chema”. Mulți i-au păstrat numele în memorie grație acestui hit. Cu un an înainte, Z.O.B. călătorea ”Printre nori”. Pentru formație de muzică rock și punk rock piesa a fost un mare succes. Făcând punte peste ani, ajungem în 2007 când Loredana genera o mișcare originală de dans cu ajutorul ”Lele” și reușea să anime numeroase petreceri cu hitul său, iar doi ani mai târziu intrau la duel în clasamente DJ Project și Guess Who cu cele două piese propuse vineri în Clubul de Seară.

Din 2004 în 2009, călătorim azi printre hiturile care au marcat clasamentele românești și căutăm să stabilim împreună Topul pieselor românești de la Loredana, Guess Who, Nicola, ZOB și DJ Project.