Confidenţialitate

Topul Hiturilor Disco: Modern Talking, KC And The Sunshine Band, Hot Chocolate, Boney M, Olivia Newton-John

La început de weekend e obligatoriu sa înceapă petrecerea! Pentru asta ai nevoie și de muzică pe măsură, iar Clubul de Seară este locul cel mai bun care adună playlistul potrivit.

Tu decizi ce piese difuzăm la EuropaFM, în Clubul de Seară. Ștefan Leonte te ajută cu cinci propuneri disco, iar pe lângă muzică azi mai aduce și un premiu special: un sejur de două nopți cu ocazia Zilei Îndrăgostiților la Hotel Cardinal din cadrul Complexului Domeniile Mar’tinutzi din Alba Iulia.

Te așteaptă zile de relaxare deplină într-un hotel luxos de 4 stele, care are în dotare un modern centru Spa, menit să întregească atmosfera de poveste a locului. Departe de agitația orașului, Hotel Cardinal este locul ideal pentru evadarea din rutina zilnica, în cautarea relaxării.

Spectaculoasa curte a domeniului este întregită de ruina Castelului Împăratesei Maria Tereza.

Astazi ordonăm Topul Hiturilor Disco cu piese de la Modern Talking, KC And The Sunshine Band, Hot Chocolate, Boney M și Olivia Newton-John. Înainte să tragem linie, alegem prin tragere la sorți și un câștigător al sejurului de la Hotel Cardinal din cadrul Complexului Domeniile Mar’tinutzi din Alba Iulia.

Premiile au fost castigate de Alina-Oana Stramtu din Brasov si Badila Florin din Sibiu.