Topul celor mai populare vedete pe Twitter şi Facebook

Forbes a realizat un top al celor mai populare vedete de pe Facebook și Twitter.

Rihanna ocupă prima poziţie în Topul celor mai populare vedete pe Twitter şi Facebook. Cântăreața are 23,8 milioane de admiratori pe Twitter şi 59,6 milioane de fani pe Facebook. Lady Gaga, ocupanta locului al doilea în acest clasament, are 28 de milioane de fani pe Twitter şi 53 de milioane de admiratori pe Facebook.

Pe poziţia a treia se află rapperul Eminem, care are 11,9 milioane de admiratori pe Twitter şi 60,3 milioane de fani pe Facebook.

Deși în rețelele de socializare cei tineri sunt printre cei mai activi utilizatori, Justin Bieber, idolul multor adolescenți, a prins abia locul 4. Artistul are 26 milioane de fani pe Twitter şi 45,8 milioane de fani strânși pe Facebook.

Top 10 al celor mai populare vedete pe reţelele de socializare Facebook și Twitter este dominat de muzicieni, iar editorii revistei Forbes explică această realitate prin faptul că starurile din industria muzicală au adoptat mult mai repede aceste platforme decât au făcut-o artiştii din cinematografie, sport şi televiziune.