Confidenţialitate

Top 5 plaje mai puțin cunoscute de turiști | GALERIE FOTO

Deschiderea țării noastre la Marea Neagră oferă câteva plaje care sunt mai puțin cunoscute și frecventate de turiști. Aceste plaje oferă un refugiu perfect pentru cei care caută liniște, natură pură și peisaje spectaculoase.

Plaja Vadu

Situată în apropierea localității Vadu, în Rezervația Biosferei Delta Dunării, este o plajă lungă, cu nisip fin și ape curate, ideală pentru cei care doresc să se bucure de natură într-un cadru nealterat. Accesul se face pe drumuri neasfaltate, ceea ce contribuie la menținerea ei mai puțin aglomerată.

Plaja Corbu

Situată la nord de stațiunea Mamaia, în apropierea satului Corbu. Este o plajă liniștită, cu peisaje naturale frumoase și un mediu sălbatic. Fiind parte dintr-o rezervație naturală, aici nu se găsesc facilități turistice dezvoltate, ceea ce o face perfectă pentru iubitorii de natură.

Plaja Gura Portiței

Aflată la limita dintre Marea Neagră și Lacul Razim, accesibilă doar cu barca din Jurilovca. Oferă o experiență unică, combinând marea și delta într-un peisaj spectaculos. Este o destinație ideală pentru cei care doresc să se izoleze de agitația cotidiană.

Plaja Sfântul Gheorghe

Această plajă face parte din Delta Dunării și este una dintre cele mai frumoase și sălbatice plaje din România. Aici se ajunge doar cu barca, iar natura este protejată, oferind o experiență autentică și liniștită.

Plaja Agigea

Situată în apropierea localității Agigea, la sud de Constanța, este o plajă mai liniștită, ideală pentru cei care doresc să evite aglomerația.

Foto: Shutterstock