Confidenţialitate

Top 10 cele mai convenabile destinații ce merită vizitate în 2017

Două orașe din România, Sibiu și Oradea, se clasează în premieră în Top 10 cele mai convenabile destinații europene ce merită vizitate în 2017, conform clasamentului Best Value Index.

Sibiu, ocupanta locului șase în clasamentul de anul trecut, se situează în acest an pe locul 10 cu un preț mediu de cazare de 220 lei pe noapte pentru o cameră dublă. Oradea, ce ocupă poziția a șaptea, este surpriza acestui clasament. Oradea se află în premieră în acest clasament, prețul mediu de cazare fiind de 193 lei pentru o noapte.

Pentru a doua oară în ultimii trei ani, ocupantul locului întâi este orașul Mostar din Bosnia și Herțegovina care a obținut în acest an .

La o diferență foarte mică,  se situează pe al doilea loc orașul Novi Sad din Serbia. Obținând același indice, Veliko Tarnovo din Bulgaria s-a situat pe al locul al treilea. Prețurile medii pentru o noapte de cazare în aceste orașe variază între 193 lei pentru prima clasată și 184 lei respectiv 162 lei pentru ocupantele locurilor doi și trei.