Tolontan: Fără colaborarea Guvernului cu Parlamentul nu se pot lua anumite măsuri anti-epidemice | AUDIO

Jurnalistul Cătălin Tolontan consideră că fără prelungirea stării de alertă și implicit, fără colaborarea Guvernului cu Parlamentul, nu se pot lua măsuri eficiente privind combaterea pandemiei.

„Când au nevoie de parlamentari, nu mai sunt nici corupți, nici acești oameni lipsiți de simțul rezonabilului, devin dragi parlamentari, cum de două ori i-a apelat pentru prima oară. Nu-mi amintesc un discurs al președintelui în aceste luni de zile în care să fi spus de două ori stimați dragi parlamentari.

Dacă nu se înțeleg cu societatea, așa cum este ea reprezentată prin Parlament, nu pot să ia anumite măsuri. Ceea ce mi se pare normal, să te înțelegi cu reprezentanții societății”, spune Tolontan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 Cătălin Tolontan mai consideră că autorităților le-ar fi greu să aplice măsuri punctuale dacă numărul de noi focare ar crește foarte mult.

„Unele dintre țări au abordat așa, noi n-am făcut asta. Și noi am făcut, Suceava, Țăndărei, au mai fost cazuri, locuri punctuale pe care le-am abordat ca atare. Nu-mi dau seama dacă poți să faci asta în zece locuri din țară, în momentul acesta”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vezi aici Ediția Specială integrală:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS