Confidenţialitate

Toate baloanele cu aer cald, cu care se pierduse legătura în Munţii Gurghiu, au ajuns cu bine la sol. Continuă Parada Baloanelor cu Aer Cald – AUDIO

Salvamontiştii au căutat, vineri, în Munţii Gurghiu mai multe persoane care au aterizat forţat cu opt baloane cu aer cald. Două echipaje şi-au transmis coordonatele, însă despre celelalte şase nu se ştia nimic.

În ciuda unei alerte a Serviciului Public Judeţean Salvamont – Salvaspeo Mureş, motivele de îngrijorare s-au dovedit nefondate, după cum declară, în exclusivitate la Europa FM, Lorincz Miklos, organizator principal al Paradei Baloanelor cu Aer Cald.

Trei baloane au ajuns în Județul Mureș la Ibănești, din cauza lipsei semnalului, existând o perioadă de timp în care organizatorii nu au putut ține legătura cu cei care le manevrau. Toată lumea a ajuns la sol în siguranță iar organizatorii Paradei Baloanelor cu Aer Cald explică, la Europa FM, că ceruseră ajutorul echipelor Salvamont doar pentru a găsi un drum până la baloane, nefiind nicio clipă vreo viață pusă în pericol, așa cum au relatat unele surse.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Parada Baloanelor cu Aer Cald, eveniment recunoscut internațional, continuă cu programul anunțat până duminică, 30 septembrie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.