Confidenţialitate

TIR răsturnat pe E70, la Brădești

Accident mortal, joi dimineață, pe Drumul European 70, în localitatea Brădești din județul Dolj. Șoferul unui TIR încărcat cu siliciu a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, a lovit un stâlp de joasă tensiune, un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat pe o țeavă de gaze.

În urma accidentului, șoferul, un cetățean din Bosnia, a fost rănit și transportat la spital. Un alt bărbat, din aceeași țară, care se afla în capul tractor, a decedat .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, cât şi pasagerul din dreapta, au precizat reprezentanții Poliției Dolj.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii CEZ şi ENGIE, care au oprit alimentarea cu energie electrică şi gaze pentru ca echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj să poată interveni.

Polițiștii rutieri au întocmit penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împreujurărilor în care a avut loc accidentul.