Confidenţialitate

TIPS & TRICKS DE MARATON: Odihna (P)

Înaintea unui maraton, odihna este foarte importantă. În săptămâna de dinaintea cursei, sunt recomandate doar alergări ușoare pe distanțe medii, fără sprint-uri sau antrenamente intense.

Picioarele trebuie să fie odihnite, astfel încât să te poți baza pe ele în timpul maratonului până la linia de finish. Este foarte posibil că în noaptea de dinainte, din cauza emoțiilor, să adormi greu. Chiar dacă somnul întâzie, încearcă să adormi și gândește pozitiv!

Odihnă va conta enorm a două zi, când alergi!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O zeroluţie e un obicei bun setat la început de an, care merge de minune cu Heineken 0.0. Cum ar fi să alergi la marathon. Dacă te pregăteșți sau știi pe cineva care se pregătește pentru Bucharest MARATHON, înseamnă că ți-ai ales cea mai îndrăzneață zeroluţie sau că ai prieteni curajoși.

Heineken 0.0 sprijină îndeplinirea zeroluţiilor și va invită să va bucurați împreună de reușită la Bucharest MARATHON, în zilele de 12 și 13 octombrie.

Ce surprize te așteaptă:

BERE RECE LA FINISH LINE pentru că ți-ai îndeplinit zeroluţia sau pentru că ai venit să-ți susții prietenul/prietenă. PHOTO CORNER unde, dacă nu eșți încă alergător, poți să-ți setezi prima zerolutie pe anul viitor: Bucharest Marathon 2020.SOCIAL 1 PUB HEINEKEN 0.0 – vino cu medalia după încheierea maratonului și noi ne asigurăm că tu și prietenii tăi puteți sărbători recordul alături de Heineken®.Let’s #RunInBucharest alături de Heineken 0.0. Acum e posibil.