Ţinută extravagantă pentru Cezar pe scena de la Malmo

Repetiţiile pentru semifinala Eurovision Song Contest au lăsat să se vadă şi costumul pe care Cezar îl va îmbrăca în showul televizat.

Cezar Ouatu a repetat pe scena din Malmo într-un decor spectaculos, cu efecte pirotehnice, proiecţii, dar şi costumat într-o rochie neagră, cu bustul lăsat descoperit.

Monica, Vlad şi George, reveniţi cu forţe proaspete în Deşteptarea, au vrut să afle cum privesc ascultătorii Europa FM ţinuta reprezentantului României la Eurovision. La întrebarea zilei de luni, ei au primit reacţii dintre cele mai diverse. Click aici pentru a asculta ce zic ascultătorii Europa FM.

Echipa Eurovision România a avut, sâmbătă, cea de-a doua repetiţie pentru semifinala din 16 mai.

Repetiţia a fost urmată de o conferinţă de presă, în cursul căreia Cezar a vorbit despre aşteptările sale de la acest concurs, dar şi despre cariera sa de contratenor.

‘Repetiţia a ieşit foarte bine, dar aştept cu nerăbdare momentul când voi cânta în faţa celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins că atunci va fi şi mai bine, pentru că întotdeauna, atunci când văd publicul impresionat de piesele pe care le interpretez, simt că trăiesc pentru cei care mă ascultă. Nu o dată mi s-a întâmplat să plâng în timp ce cântam’, a mărturisit Cezar