Tina Turner şi The Rolling Stones, împreună la Zürich

Cântăreaţa Tina Turner a participat, miercuri seară, la concertul pe care The Rolling Stones l-a susţinut la Zürich, în Elveţia, în cadrul turneului „No Filter”.

Cântăreaţa, care locuieşte în Elveţia, a venit să-i susţină pe membrii trupei britanice, şi i-a vizitat înainte de începerea concertului.

„Ne bucurăm să o vedem pe Tina Turner înainte de a începe show-ul în seara asta”, au scris cei de la The Rolling Stones pe Facebook alături de o fotografie în care artista apare alături de solistul Mick Jagger.

The Rolling Stones se află în turneu european, şi până acum a concertat în Germania, la Hamburg şi München, Spielberg (Austria), Zürich (Elveţia). Urmează să ajungă în Lucca (Italia), Barcelona (Spania), Amsterdam (Olanda), København (Danemarca), Düsseldorf (Germania), Solna (Suedia), Arnhem (Olanda) şi Paris (Franţa), unde va susţine ultimele trei show-uri din acest turneu, care se va încheia pe 25 octombrie.

Tina Turner s-a retras de pe scena muzicii în 2009, după un turneu de adioAcum locuiește în Elveția, împreună cu actualul soț, Erwin Bach, și are foarte rar apariții în public.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS