Confidenţialitate

Timiș: Cel mai tânăr pacient infectat cu Covid are 24 de ani și e nevaccinat | AUDIO

Cel mai tânar pacient din Timiș aflat in stare critica la Terapie Intensiva, infectat cu coronavirus, e internat la  Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Are 24 de ani, este nevaccinat și le-a spus medicilor ca nu crede în COVID 19.

Tânarul a ajuns la Spitalul din Timisoara in urma cu cateva zile, la insistentele familiei. Se simtea foarte rau, nu putea sa respire dar in continuarea credea ca infectia cu Sars-Cov 2 este o inventie a medicilor.

A fost internat in sectia de boli infectioase a spitalului, in zona rosie. In acesta dimineata, starea lui s-a agravat, saturatia de oxigen a scazut sub 80 iar medicii au decis sa il transfere in sectia de terapie intensiva a unitatii sanitare.

In aceasta dupa-amiaza tanarul a fost intubat. Trebuie spus ca pacientul nu era vaccinat si suferea de obezitate de gradul 2. La internare le-a spus medicilor, ca nu crede in Covid 19 si de aceea nu s-a vaccinat.

Un alt pacient tânăr, de 34 de ani se lupta de câteva zile sa supraviețuiască infextiei cu sars cov 2, tot în sectia de terapie intensiva de la spitalul Babes.. a Timisoara erau internati astazi  13 oameni in stare foarte grava in sectiile de ATI ale spitalelor din oras.

Potrivit ultimului raport INSP, in saptamana 9 – 15 august, la nivel de tara, 97% din decesele inregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar 3.0% la persoane vaccinate cu schema incompleta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dan Turcu