Timiș: 5 morți și un copil rănit într-un accident

Cinci persoane au murit și un copil a fost rănit în urma unui accident produs în noaptea de luni spre marți în județul Timiș.

Accidentul s-a produs puțin înainte de miezul nopții la ieșirea din comună Uivar, situată la circa 30 de km de Timișoara. Cei 6, printre care și un copil de 8 ani se opriseră  mănânce ceva la o pizzerie din localitatea timișeana,  după care s-au urcat în mașină și au plecat spre casă.

Șoferul a apăsat pedala de accelerație dar într-o curbăînaintea unei treceri la nivel de cale ferată a pierdut controlul volanului, mașină a ieșit de pe șosea și a rulat câțiva metri pe iarbă. A lovit apoi șină de cale ferată, pe care a și îndoit-o, după care autoturismul s-a rostogolit circa 50 de metri și s-a oprit în cele din urmă în frunzișul din apropiere.

Patru dintre ocupanții mașinii au murit pe loc. Printre ei mama și tatăl băiețelului de 8 ani. Al 5-lea pasager a murit la spital. Copilul a scăpat însă doar cu câteva zgârieturi. Trupurile celor 6 au fost scoase dintre resturile mașinii de pompierii militariAcesta este cel mai grav accident produs în județul Timiș în ultimii 9 ani.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS