Confidenţialitate

TIMIŞ: 11 persoane reţinute pentru proxenetism

Percheziții în această dimineață la Timișoara. Polițiștii de la combaterea crimei organizate au anihilat o grupare de trafic de persoane specializată în prostituție și proxenetism.

11 persoane au fost reținute și vor fi duse la audieri – transmite corespondentul Europa FM, Dan Turcu.

Printre cei reținuți în această dimineață se numără membrii ai clanului Spraceana.

De altfel liderul grupării de traficanți de persoană a mai fost cercetat pentru proxenetism.

Polițiștii de la combatarea crimei organizate și mascații de la trupele speciale dar și jandarmii au descins la 9 adrese din Timișoara, la locuințele suspecților.

Oamenii legii vorbesc de o grupare care acționa de mai bine de un an și care a fost monitorizată timp de câteva luni. Anchetatorii spun că membrii grupării ofereau fete doritorilor de plăceri carnale.

Vorbim de cel puțîn 8 tinere care își vindeau trupul.

Pentru o partida de amor clienții plăteau între 150 și 200 de lei.Cei mai mare parte a banilor încasați de tinere prin prostituție era luată de membrii grupării.

Fetele aveau chiar și 8-10 clienți pe zi. Fetele se prostituau prin parcări dar aveau și câteva apartamente închiriate în Timișoara.

11 persoane vor fi duse la sediul diicot pentru audieri. Suspecții în acest dosar sunt acuzați de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și proxenetism.