Confidenţialitate

Theodor Paleologu, din partea PMP, s-a înscris la alegerile prezidențiale

“Pentru mine este o enormă responsabilitate încrederea acestor sute de mii de români, pe care îi voi reprezenta în această luptă electorală. Sunt 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989 şi cred că România are nevoie, la Preşedinţia sa, de un tânăr care a participat la evenimentele din 1989 şi de un om care s-a format în libertate”, a declarat în fața BEC Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

”Începând de astăzi sunt oficial înscris în cursa pentru Președinția României. Candidez cu convingerea că suntem deștepți, dar mulți!”, a anunțat apoi Theodor Paleologu pe Facebook.

Înregistrarea sau respingerea înregistrării candidaturilor pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019 sau a semnelor electorale, după caz, va fi decisă de BEC până pe 24 septembrie.

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale 2019 va începe pe 12 octombrie şi se va încheia pe data de 9 noiembrie.

Votul în străinătate va începe cu două zile înainte de cel din ţară, care se va desfăşura pe 10 noiembrie la primul tur.

În cazul organizării celui de-al doilea tur de scrutin, prima zi a votării în străinătate va fi 22 noiembrie. În ţară votul va avea loc pe 24 noiembrie.