Confidenţialitate

The Weeknd a susținut un recital electrizant în pauza Super Bowl | VIDEO

Canadianul The Weeknd a susținut, duminică seara, pe stadionul din orașul Tampa, statul Florida, un recital electrizant în pauza Super Bowl, finala Ligii Naţionale de Fotbal American.

De-a lungul a 14 minute, artistul a intrepretat mai multe dintre hiturile sale, precum „Starboy”, „I Can’t Feel My Face”, „I Feel It Coming”, „Save Your Tears” și „Blinding Lights.

Recitalul a inclus mai multe momente spectaculoase de coregrafie.

The Weeknd a lansat proiectul „The Highlights”, special pentru apariția la Super Bowl LV Halftime Show. Deși „The Highlights” nu este considerat un album „Greatest Hits”, acest material oferă ascultatorilor o incursiune bogată în vastul repertoriu The Weeknd.

The Weeknd a anunțat recent turneul mondial „After Hours”. Turneul global de 104 de date va începe pe 14 ianuarie 2022, la Vancouver, în cadrul Pepsi Live la Rogers Arena, cu escale în Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Paris, Londra și multe alte orașe, înainte de a se încheia pe 18 noiembrie 2022 la Glasgow, la SSE Hydro.

Pauza Super Bowl reprezintă un moment de mare vizibilitate în cariera cântăreților, fiind urmărită de zeci de milioane de telespectatori.

Ediția din acest an a Super Bowl s-a desfășurat cu respectarea normelor de distanțare fizică, impuse de actualul context epidemiologic.

Arena a fost ocupată de public în proporţie de doar 10%.

Tampa Bay Buccaneers a câştigat trofeul, pentru a doua oară în istoria sa, detronând-o pe Kansas City Chief, formaţie pe care a învins-o cu 31-9 în finala NFL, cel mai aşteptat eveniment sportiv de pe continentul nord-american.