The Rolling Stones va lansa albumul “On Air”

Trupa The Rolling Stones anunţă ca va lansa pe 1 decembrie albumul “On Air”, un album ce cuprinde înregistrări realizate în anii ’60, în studioul BBC.

Potrivit anunţului publicat pe pagina oficială de Facebook a trupei, “On Air” reprezintă o privire asupra perioadei de formare a trupei.

“Aceasta este Stones în momentul în care a început totul, atunci când membrii trupei cântau muzica pe care o iubeau – blues, R&B şi chiar country.

Fiecare piesă înregistrată a fost restaurată prin tehnica Audio Source Separation şi veţi putea asculta diferenţa remarcabilă pe care această tehnică o face pentru fiecare cântec în parte”, scrie în anunţul postat pe pagina formaţiei.

The Rolling Stones a fost înfiinţată la Londra în 1962 şi este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume, lansând 30 de albume de studio care s-au vândut în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS