The Patrón Platinum Donut, gogoașa cu platină care costă 150 de dolari – GALERIE FOTO

În cartierul newyorkez Brooklyn a fost pusă în vânzare The Patrón Platinum Donut,  gogoașa de 150 de dolari, un desert creat în ediţie limitată.

The Patron Platinum Donut

Gogoaşa este însiropată în tequila, are cremă de trandafir şi ghimbir şi este acoperită cu o foiţă comestibilă de argint şi platină.

Creația poate fi servită la Manila Social Club sau luată acasă doar cu o rezervare în prealabil, iar plata pentru The Patrón Platinum Donut trebuie făcută în avans, cu cel puțin 24 de ore înainte de ridicarea gogoșii minune din restaurant.

The Patron Platinum Donut pe platou

Fulgii din preţioasele metale asigură o glazură crocantă şi se lipsesc de degete, după cum scrie site-ul Business Insider.

interiorul The Patron Platinum Donut

Delicatesa se vinde în preajma sărbătorii de 5 mai (Cinco de Mayo, cum îi spun hispanicii) şi care celebrează neaşteptata victorie a armatei mexicane împotriva invaziei franceze în bătălia de la Puebla din 5 mai 1862, sub conducerea generalului Ignacio Zaragoza Seguín.

The Patrón Platinum Donut mai poate fi comandată doar până pe 8 mai, după cum au anunțat reprezentanții Manila Social Club.

Vă puteți bucura de gogoașa exclusivistă doar dacă veniți să o ridicați din local, ea nefiind trimisă prin curier sub nicio formă, după cum țin să precizeze creatorii ei. În cazul în care cineva face o comandă, dar nu o mai poate ridica, nu primește banii înapoi, avertisment făcut cunoscut doritorilor încă din momentul în care își reyervă online prețiosul desert.

Toate încasările obţinute din vânzarea The Patrón Platinum Donut, practic o gogoaşă platinată, vor fi donate în scop caritabil organizației American Cancer Society.

În trecut, acelaşi restaurant cu specific filipinez a creat o gogoașă cu glazură de aur comestibil, al cărei preţ era de ”doar” 100 de dolari.

gogosile de aur de 100 de dolari bucata

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare