The Motans lansează “Versus” – VIDEO

The Motans este un artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat. Denis este un tânăr de 27 de ani din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, The Motans, în urmă cu doar un an.

“Muzica mă face să mă simt împlinit și mă ajută să transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.

“Versus” este una dintre piesele care au fost îndrăgite de către public și pentru care care The Motans a lansat videoclip.

Piesa a fost compusă de către The Motans, iar producția a fost refacută de către Alex Cotoi.

“Am scris Versus în două, trei zile, toată piesa pe emoții. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins atunci când am văzut că oamenii au luat-o la suflet și mulți s-au regăsit în ea”, a declarat The Motans.

Filmările au avut loc în România, în regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm).

”Clipul este de fapt o metaforă vizuală, dar care conține un story line. E un produs marca Global Records și a fost regizat de către Ionuț Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreaga echipă a lucrat cu multă dăruire și entuziasm și le mulțumesc”, a mai spus The Motans.

În următoarea perioadă, The Motans lucrează pentru lansarea primului EP în care va fi inclusă și piesa “42”, o piesă mai conceptuală la care a compus mai mult timp.