The Mono Jacks va cânta în deschiderea concertului trupei The Cranberries

Trupa The Mono Jacks va cânta în deschiderea concertului pe care formaţia The Cranberries îl va susţine pe 11 octombrie în Bucureşti.

Biletele pentru concertul The Cranberries de la Bucureşti, din 11 octombrie, sunt disponibile la preţurile de 220 de lei – Parter Golden Ring, 160 de lei – Parter Silver Ring şi 130 de lei – Etaj.

Accesul la concert va fi permis începând cu ora 18.30, iar The Mono Jacks vor intra pe scenă la ora 20.00.

Tichetele pot fi cumpărate online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

Primul concert The Cranberries în România a avut loc pe 20 iulie 2010 la Zone Arena din Bucureşti. Show-ul a fost o trecere prin istoria muzicii The Cranberries, artiştii punctând cele mai importante hit-uri. Vocea inconfundabilă a lui Dolores O’Riordan, cu uşor accent irlandez, a electrizat publicul care a cântat alături de ea clasicele hit-uri ale formaţiei, ‘Zombie’, ‘Dreams’, ‘Animal Instinct’, ‘Salvation’, ‘Linger’ şi ‘When You’re Gone’