The Mono Jacks, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa The Mono Jacks este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 18:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: THE KRYPTONITE SPARKS, TOULOUSE LAUTREC, THE MONO JACKS, VIŢA DE VIE și CARGO.

Trupa a fost fondată în 2008 de Doru Trăscău, cunoscut de publicul românesc ca vocalist principal al ab4. Astfel, The Mono Jacks au avut un debut excelent, cu albumul lansat în 2010 și un răspuns entuziast al publicului la single-ul lor „Maria„. Între timp, trupa a început să câștige o expunere semnificativă, participând la festivaluri europene precum Sziget, Exit, Eurosonic Noorderslag, ARTMania sau TIFF.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018 a urcat acum trupa The Mono Jacks

Pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018 a urcat acum trupa The Mono JacksTransmisia neîntreruptă a evenimentului se regăsește pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 26 Iulie 2018