The Iconic Estate: Vin deosebit, caut pereche pe măsură!

Deșteptarea aduce un concurs cu un vin deosebit, care caută pereche pe măsură! Prinde în fiecare zi, de luni până vineri, startul dat în Deșteptarea de Vlad, George și Luca, apoi intră în concurs pe pagina de Facebook Europa FM.

La finalul zilei, prin tragere la sorți se alege câștigătorul unui set format din 3 sticle de vin Prahova Valley – alb (Sauvignon Blanc), rose (Merlot Rose) și roșu (Pinot Noir), 2 pahare de vin The Iconic Estate și 1 tirbușon The Iconic Estate.

Vineri mărim miza și poți câștiga un weekend la Pensiunea Rhein de la Azuga, pentru două persoane, este inclusă vizita în crama de spumante de la Azuga, dar şi o degustare de spumante.

Pensiunea și Pivnițele Rhein Azuga sunt impresionante nu numai pentru arhitectura și moștenirea unică, ci și pentru frumusețea împrejurimilor, fiind alegerea perfectă dacă doriți să trăiți o experiență de neuitat, într-un loc autentic românesc, care respiră istorie și bun gust.
Camere primitoare, restaurant, săli de degustare de vinuri, muzeu, magazin de vinuri, cramele perfect funcționale unde puteți vedea procesul unic al fabricării vinurilor spumante, după rețeta tradițională, de la început, și un parc de 2 hectare.

Regulamentul concursului