„The Dragon and the Wolf”, ultimul episod Game of Thrones 7

“The Dragon and the Wolf”, o trimitere la casele Targaryen (Dragonul) şi Stark (Lupul), va fi cel mai lung episod din sezonul 7 Game of Thrones și va avea 79 de minute și 43 de secunde. Premiera lui oficială este programată luni.

Internetul este plin de teorii privind modul în care se va termina acest sezon și există chiar și siteuri unde hackerii au încărcat porțiuni din scenariile pe care le-au sustras din calculatoarele HBO. Cu toate că cel puțin două episoade ale acestui sezon Game of Thrones au ajuns mai devreme online decât oficial la HBO, audiența serialului nu a părut afectată.

Sezonul opt din Game of Thrones va fi cel final, va avea şase episoade şi va avea premiera în vara lui 2018.

Game of Thrones 8

Filmările pentru cel de-al optulea sezon al serialului „Game of Thrones” („Urzeala tronurilor”) vor începe în luna octombrie.

Sezonul 8  Game of Thrones deși doar șase episoade, spre deosebire de cele zece episoade ale sezoanelor 1 — 6 și cele șapte episoade ale actualului sezon, va fi mai dens din punct de vedere al acțiunii. Potrivit unor surse din jurul echipei de producție, episoadele noului sezon vor fi mai lungi.

Data la care va avea loc premiera sezonului 8  Game of Thrones nu a fost stabilită.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS