“The Big Short”, desemnat cel mai bun film de către Sindicatul producătorilor americani – VIDEO

Lungmetrajul “The Big Short”, în regia americanului Adam McKay, a primit premiul pentru “cel mai bun film” în cadrul celei de-a 27-a gală a premiilor Sindicatului producătorilor americani (Producers Guild of America) care a avut loc sâmbătă, la Los Angeles, potrivit Reuters.

Odată cu această distincţie, “The Big Short” devine favorit în cursa pentru câștigarea Oscarului la categoria “celui mai bun film”, premiile Sindicatului producătorilor americani reprezentând un indicator puternic pentru obţinerea statuetelor.

 

“The Big Short”, din distribuţia căruia fac parte actorii Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling şi Brad Pitt , este o dramă cu accente comice care analizează mecanismele care au stat în spatele crizei financiare mondiale din anul 2008 şi se numără, de asemenea, printre peliculele nominalizate la ediţia din acest an premiilor Oscar, la categoria “cel mai bun film”.

În ultimii opt ani, lungmetrajul premiat de Sindicatul producătorilor americani a primit şi premiul Oscar pentru “cel mai bun film”. În 2015 “Birdman“, de Alejandro González Iñárritu; în 2014 “12 Years a Slave“, de Steve McQueen; în 2013 “Argo“, de Ben Affleck; în 2012 “The Artist“, de Michel Hazanavicius; în 2011 “The King’s Speech“, de Tom Hooper; în 2010 “The Hurt Locker“, de Kathryn Bigelow; în 2009 “Slumdog Millionaire“, de Danny Boyle; în 2008 “No Country for Old Men“, de Joel şi Ethan Coen.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare