The Amsterdams şi Eskobar, în deschiderea concertului Roxette la Bucureşti

The Amsterdams se alătură suedezilor de la Eskobar şi va cânta în deschiderea concertului pe care duoul Roxette îl va susţine, duminică, la Arenele Romane din Bucureşti.

The Amsterdams este o trupă româno-olandeză binecunoscută în peisajul indie-rock autohton, care a reuşit să-şi ducă muzica şi dincolo de graniţele celor două ţări de origine, susţinând până în prezent numeroase concerte în Italia, Cehia, India, Marea Britanie, Franţa, Spania şi India.

Formată în 2005, trupa The Amsterdams îi are, în prezent, în componenţă pe Andrei Haţegan (voce, clape, chitară), Ovidiu Bejan (voce, chitară, percuţie, clape), Andrei Ungureanu (chitară), Augustin Nicolae (chitară bass, backing vocals) şi Chris Olsman (tobe şi percuţie). În cei 10 ani de carieră, The Amsterdams şi-a pus semnatura pe un EP, şapte clipuri şi trei albume de studio, pregătindu-l, în prezent, pe cel de-al patrulea, al cărui prim single va fi lansat luna aceasta.

Concertul trupei The Amsterdams este primul show al serii, începând cu ora 19.40. Va urma Eskobar, iar, după ora 21.00, pe scenă vor urca Marie şi Per, alături de formaţia lor, Roxette. Din setlist nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei care sărbătoreşte în cadrul acestui nou turneu 30 de ani de carieră.

Accesul publicului la eveniment va fi posibil începând cu ora 19.00, ultimele bilete rămase disponibile putând fi achiziţionate online, în avans, sau în ziua concertului, de la casa de bilete amenajată la intrarea în Arenele Romane.

Pentru publicul concertului de duminică Europa FM pregăteşte mai multe surprize, inclusiv o întâlnire cu mascota simpatică Europa FM.