Confidenţialitate

THAILANDA: Proprietarii unui restaurant, condamnați la 723 de ani de închisoare pentru înșelătorie

Doi proprietari de restaurant din Thailanda au fost condamnați la 723 de ani de închisoare, după ce și-au înșelat clienții, folosindu-se de o falsă promoție la fructe de mare.

Apichart Bowornbancharak și Prapassorn Bawornban au vândut vouchere clienților spunându-le că ulterior vor putea cumpăra porții de fructe de mare la un preț foarte mic.

Mai târziu, nu au mai recunoscut promoția, așa că au primit un val de plângeri din partea a sute de clienți nemulțumiți, potrivit CNN.

Judecătorii susțin că cei doi patroni de restaurant au fost conștienți de la început că nu vor putea respecta termenii promoției. Cei doi au fost arestați în septembrie 2019 și sunt în închisoare de atunci.

Potrivit procurorilor, 347 de clienți au fost păcăliți, prin reclame pe Facebook și alte social media. Cei doi patroni au susținut în anunțul fals că o porție de fructe de mare costa aproximativ 3 doleri, un preț foarte mic.

De altfel, cei doi fuseseră inițial condamnați la 1.446 de ani de închisoare pentru fapta lor, potrivit CNN. Aceștia au recunoscut și au primit în schimb723 de ani de închisoare și o amendă de aproape 60.000 de dolari.