Test pentru a afla dacă trebuie să vă îngrijorați pentru jobul vostru (P)

Traversăm o perioadă de criză și e normal să ne temem pentru viitorul nostru. Vă îndoiți de propriile cunoștințe și de domeniul în care ați putea avea succes? Din fericire sau din păcate, nu sunteți singuri.

Trebuie să știți că toți cei care au obținut succesul, oameni de afaceri sau manageri, și care acum ne dau sfaturi pe internet despre cum să avem succes, s-au aflat și ei în acest punct. Și ei s-au întrebat dacă vor reuși, dacă afacerile lor se vor dezvolta și, în ultimă instanță, cum să înceapă.

Vreți să progresați în carieră, vreți să nu vă mai faceți griji că mâine rămâneți fără job, dar nu știți ce domeniu vă poate oferi acest lucru?

Testul nostru de7 minute​o să vă răspundă la multe astfel de întrebări. Și vestea cea mai bună  e complet​ gratuit.

Acest test nu o să vă răpească prea mult timp. Rezolvați-l și descoperiți-vă talentul ascuns.

T​estul nostru gratuit​ vă dezvăluie domeniul în care aveți cele mai multe șanse să obțineți un job și să faceți o carieră de succes.

Este format din 14 întrebări ale căror răspunsuri vă indică dacă caracterul, dorințele și țelurile voastre sunt compatibile cu succesul într-un anumit domeniu.

În maxim 24 de ore veți afla ce puncte forte aveți și în funcție de acestea, meseria care vă va aduce succesul mult dorit.

Evaluarea este complet gratuită, iar rezultatele obținute vă vor indica direcția spre vârf, precum și abilitățile de care aveți nevoie ca să ajungeți acolo rapid.

Ce joburi vă pot aduce succesul?

Astăzi toate companiile au nevoie de manageri de relații cu publicul, manageri de resurse umane, de vânzare, de proiect, finanțe, marketing și de administrare a afacerilor.

Această nevoie a avut un impact major pe piață și a împins abilitățile manageriale în topul pozițiilor cheie care asigură împlinirea celor mai curajoase ambiții.

Experții manageri își găsesc locul în orice companie, indiferent de activitatea acesteia. Diversitatea le permite să-și aleagă salariul.

Însă, pentru a urca scara managementului este nevoie de curaj, determinare și continuă perfecționare. Poziția de manager nu este pentru toată lumea.

În acest sens, rezultatele testului nostru vă vor semnala ce cunoștințe aveți nevoie să completați și ce noi abilități să dobândiți, ca să obțineți o poziție cheie atât în carieră cât și în viața personală.

Nu încetați să învățați și nu veți avea dificultăți să vă găsiți un job

Toate cele spuse mai sus se pot îndeplini dacă aveți o educație de calitate. Înscrieți-vă la​ programul nostru specializat​ de 12 luni, care vă instruiește pentru una dintre profesiile menționate, și veți asimila cunoștințe care vă vor deschide oportunități de afaceri în întreaga lume.

Veți învăța cu ajutorul unor experți de top, veți dobândi educație și ​certificate recunoscute pe plan global​ din toate domeniile de afaceri. Asta în doar un an de zile.

Cel mai mare avantaj este că puteți ​învăța online, de acasă​, folosind cea mai modernă platformă Distance Learning. Astfel, obligațiile personale și timpul dedicat studiului nu intră în conflict. Este foarte important să vă perfecționați mereu, profitând astfel de timpul pe care sunteți obligați să-l petreceți stând acasă.

Stați online și dezvoltați-vă propria persoană și propriul viitor. Când această perioadă grea se va încheia, vă veți simți mai pregătiți să vă realizați obiectivele propuse.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS