Confidenţialitate

Atenție: Tentativă de fraudă online în numele lui George Zafiu

Europa FM atrage atenția că există o tentativă de fraudă online în numele lui George Zafiu, unul din realizatorii emisiunii „Deșteptarea” de la Europa FM. Atacatorii au clonat contul de Facebook al colegului nostru George Zafiu și postează în numele acestuia, pe pagina de Facebook falsă, mai multe concursuri cu premii, concursuri care nu sunt reale. Solicităm ascultătorilor Europa FM să nu acceseze sub nicio formă vreun link și să raporteze urgent situația. Toate concursurile și promoțiile organizate de Europa FM se regăsesc pe www.europafm.ro în secțiunea concursuri.

Europa FM nu solicită date cu caracter personal prin comentarii postate pe rețelele de socializare. Mai mult, nu trimite mesaje ce conțin link-uri.

Toate comunicările oficiale din partea Europa FM, inclusiv anunțarea câștigătorilor, se fac de pe adrese de email oficiale ce conțin @europafm.ro sau @rrm.ro.

Moderatorii din echipa Europa FM nu sunt implicați în organizarea promoțiilor și concursurilor, cu atât mai puțin în contactarea câștigătorilor. Nu dați curs invitațiilor primite prin comentarii și mesaje de la persoane ce pretind a fi moderatori Europa FM.

O tentativă frauduloasă asemănătoare are loc și în numele VIRGIN Radio Romania.

Depunem toate eforturile pentru a identifica și stopa astfel de practici frauduloase în numele Europa FM și VIRGIN Radio Romania.

Aici găsești toate concursurile Europa FM oficiale.