Confidenţialitate

Tenorul român Bogdan Mihai, lăsat fără bagaj după o cursă cu taxiul în București

Unul dintre cei mai cunoscuți tenori români peste hotare, Bogdan Mihai, a rămas, astăzi, fără bagaje după o cursă cu taxiul prin București.

Tanărul a povestit la Europa Fm că a luat un taxi de la o firmă autorizată care practică cel mai mic tarif de pe piață, însă la coborâre șoferul a închis ușile și a plecat în trombă.

Bogdan Mihai nu își amintește însă firmă de taximetre și nici indicativul mașinii.

În valiza care a rămas în taxi avea un laptop, telefonul, un hard extern, bijuterii și alte bunuri de valoare, ne-a mărturisit tenorul. Bogdan Mihai a solicitat poliției să verifice imaginile pe camerele de supraveghere din zonă.

”S-a întâmplat în data de 8 septembrie, la ora 04 dimineața. Aveam o valiză cu mine, cu bunuri. Eram pe Calea Victoriei. Am luat un taxi, m-a lăsat acasă în zona Militari Residence, am coborât din mașină. A plecat în trombă, nu am apucat să iau nimic și am rămas cu ochii în soare. Nu am luat absolut nimic. Am vorbit la poliție și aștept să văd ce se întâmplă. Nu am pățit așa ceva niciodată.”, a povestit Bogdan Mihai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deși este foarte tânăr, tenorul Bogdan Mihai este unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai Şcolii româneşti de Canto.

El a cântat până acum pe scenele unor mari teatre de operă ale lumii. De la Stuttgart, Dresda, Berlin, Zurich, Paris și Londra până la Tokyo sau Dubai.