Confidenţialitate

Techno Parade revine, sâmbătă, la Paris. Parizienii și turiștii sunt invitați la o „mare petrecere” pe un traseu de câțiva kilometri | AUDIO

Mâine, revine la Paris celebra Paradă Techno, așteptată de fanii muzicii electronice. Este prima ediție care poate fi organizată din 2019 încoace. Drept urmare, parizienii și turiștii sunt invitați la o „mare petrecere” pe un traseu de câțiva kilometri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Parada Tehno se va desfășura pe o distanţă de 6 kilometri și jumătate, unul dintre cele mai lungi concepute de la crearea acestui eveniment în 1998, notează agenția de știri France Presse.

Sâmbătă, la ora 13:00, 11 care alegorice echipate cu sisteme de sunet de ultimă generaţie vor porni din Piaţa Denfert-Rochereau și ar urma să ajungă în Place de la Nation spre sfârşitul după-amiezii.

Un car alegoric al Institutului Lumii Arabe, decorat în culorile curcubeului şi cu sloganul „Habibi, les révolutions de l’amour”, titlul următoarei sale expoziţii dedicate minorităților sexuale va reuni mai mulţi DJ.

Odată încheiată parada, va urma o petrecere oficială la Périphérique, un spaţiu de creaţie din Parc de la Villette. Invitată de onoare a întregului eveniment este DJ Xenia, o artistă din Ucraina.

Cea mai recentă ediţie, organizată, în 2019, a reunit 300.000 de participanţi.

Technopol, o asociaţie care militează pentru protejarea culturii muzicii electronice, a creat evenimentul Techno Parade cu sprijinul unui fost ministru francez al Culturii, Jack Lang, după modelul celebrei „Love Parade” din Berlin.

Sursa foto: Twitter / ΞNDYMION (2016)

Citește și: Brașov: Un tânăr care și-a alimentat mașina 6 luni fără să plătească, reținut de polițiști | AUDIO