Confidenţialitate

Teatru în TVR: Șase piese de teatru, în Grădina Molière

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune construită în jurul comediilor. Se vor juca 6 piese de teatru, fiecare dintre ele având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie – 14 septembrie.

Cele 6 titluri care se vor juca în actuala stagiune „Teatru în TVR” sunt:

– „Ursul” de A.P. Cehov, Teatrul Coquette

– „Paiațele / Efectul dăunător al tutunismului și alcoolismului asupra organismului”, o fantezie de Niculae Urs, după A.P. Cehov și nu numai…, Teatrul Nottara

– „Acești nebuni făţarnici” de Teodor Mazilu, o coproducție Teatrul Arte dell’Anima –TVR

– „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, Teatrul de Artă

– „Magnolii și cianură” de Olga Delia Mateescu, Teatrul Coquette

– „Masa puterilor noastre” de Petre Barbu, Teatrul de Comedie

„Dorinţa noastră cea mare este ca, de anul acesta, să însuflețim locul de unde a început istoria Televiziunii Române, locul din care s-au făcut primele transmisiuni în direct: studiourile Molière și Grădina Molière. Astfel, spectacolele actualei stagiuni se vor juca în acest spaţiu cu o încărcătură specială”, transmite Demeter András István, coordonator Casa de Producţie TVR.

Toate spectacolele se desfășoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4. La „Grădina Molière” biletele pot fi achiziţionate cu o oră înainte de începerea spectacolului sau din timp la casele de bilete ale teatrelor partenere din București – Teatrul Nottara, Teatrul Coquette, Teatrul de Artă, Teatrul Arte dell’Anima și Teatrul de Comedie.