TAROM a anulat două zboruri spre şi dinspre Bruxelles

Compania Tarom a anunțat că două zboruri spre și dinspre Bruxelles au fost anulate, miercuri, după ce autoritățile belgiene au decis să menţină închis aeroportul Zaventem, după atentatele teroriste comise marți.

Zborurile RO 371/372 și RO 373/ 374 București – Bruxelles- București de miercuri, 23 martie, au fost anulate, a anunțat Tarom.

Pasagerii care şi-au cumpărat bilete spre Bruxelles pot călători gratuit spre alte oraşe apropiate de capitala Belgiei.

” Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor care dețin un bilet Tarom către și dinspre această destinație (Bruxelles), reamintim că aceștia vor fi acceptați fără costuri suplimentare pe zborurile Tarom spre și dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt și Munchen”, a precizat Tarom.

„Până la acest moment, o parte din pasagerii spre și dinspre Bruxelles au fost rerutați pe zborurile Tarom RO363/364 București – Amsterdam și retur de astăzi. În acest sens, menționăm faptul că Tarom a majorat capacitatea pentru cele două zboruri de astăzi, pentru destinația Amsterdam, care vor fi operate cu o aeronava Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri”.

Compania a instalat un punct de lucru temporar în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, unde pasagerii sunt preluaţi de celula de criză a ministerului Afacerilor Externe și de reprezentanții ambasadelor României la Haga și în Belgia.

TAROM le recomandă pasagerilor să consulte în permanență informațiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de călătorie de pe întreg teritoriul belgian”, mai anunță Tarom.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS