Târgul de Turism al României, la Romexpo

Peste 250 de expozanți din 16 țări participă la Târgul de Turism de la Romexpo și oferă reduceri de până la 50% la vacanțele în țară și în străinătate

Prețurile pachetelor turistice pornesc de la 1 euro cazarea pe noapte în insulele grecești și depășesc 5000 de euro pentru destinații exotice precum Brazilia sau Thailanda.

Cei care și-au propus să viziteze în perioada următoare târgurile de Crăciun din Viena, Praga sau Budapesta vor scoate din buzunar începând de la 185 de euro de persoană pentru 5 nopți de cazare și transport cu autocarul.

O altă agenție propune vacanțe în Islanda, unde puteți asista la spectacolul aurorei boreale. Pentru 6 nopți de cazare, veți plăti 1500 de euro.

Cei care își doresc să ajungă în Laponia, în Țara lui Moș Crăciun vor scoate din buzunar 2000 de euro pentru 4 nopți de cazare.

Pentru Revelion, o companie de turism propune marele Tur al Portugalia, la prețuri pornind de la 700 de euro pentru 8 zile de cazare, la hotel de 3 stele, cu mic dejun și transport cu avionul inclus..

Carnavalul de la Rio care va avea loc în Brazilia, în luna februarie este de asemenea inclus în ofertele agențiilor de turism. 5500 de euro va plăti un cuplu pentru 7 nopți de cazare la un hotel de 4 stele. Prețul include și micul dejun și transportul cu avionul.

Cei care ar vrea să se bucure de soare în insulele grecești pot plăti doar 1 euro pe noapte cazare, cu condiția să achiziționeze un pachet de 7 nopți  în extrasezon ( în luna mai sau după jumătatea lunii septembrie). Oferta este valabilă pentru transport cu autoicarul începîând de la 45 de euro în insulele Corfu, Thassos sau Lefkada.

Târgul de turism este deschis până mâine, la ora 16.00, la Romexpo, iar biletul de intrare costă 20 de lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS