Târgul de Turism al României: La aniversarea a 20 de ani, Malta Travel oferă, la târg, excursii gratuite și reduceri de 50 Euro/cameră

De joi a început cel mai important eveniment național dedicat turismului. Printre agențiile prezente la Târgul de Turism al României se află și Malta Travel, care a ales să marcheze 20 de ani de prezență pe piață prin oferte speciale, dar și cadouri pentru toți cei care aleg să facă rezervări până duminică.

Agenția are programate curse săptămânale, cu plecări din București în fiecare joi, cu avion charter Malta Air. Pentru cei care preferă luxul, tarifele la 5 stele pornesc de de la 599 euro/persoana/sejur, iar oferta include bilet avion cu bagaj de cală inclus (20kg), 7 nopți de cazare, mic dejun, asistență turistică în limba română.

Pentru seniori există pachete cu demipensiune de la doar 299 euro/persoană.

Reprezentanta Malta Travel, Michaela Ștefania Clapon explică, pentru Europa FM, în ce constă una dintre cele mai căutate oferte speciale din prima zi a Târgului de Turism al României:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Malta a trecut printr-o dezvoltare accelerată în ultimii ani, refăcând infrastructura și valorificând multe obiective turistice, în special prin accesarea de fonduri europene. Transformările prin care trec orașele malteze sunt gândite astfel încât să atragă cât mai mulți turiști, principala componentă a PIB-ului Maltei, dar și să atragă investitori strategici care să-și relocheze operațiunile pe insulele însorite din Mediterană.

Probabil cele mai spectaculoase focuri de artificii la sol pot fi admirate, în mod paradoxal, într-o sărbătoare religioasă, nu la un concert sau showul de Revelion. Se întâmplă în Malta, vară de vară, iar spectacolul poate fi găsit în fiecare sâmbătă noapte într-un alt oraș de pe insulele Malteze.

De la sfârșitul lunii mai până în septembrie, de fiecare dată într-un alt oraș, are loc Festa Malteză. Evenimentul implicӑ ȋntreaga comunitate care-și sărbătoreṣte sfȃntul patron protector.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS