Confidenţialitate

Se deschide Târgul de Crăciun din Piața Constituției | AUDIO

Târgul de Crăciun din București se deschide oficial joi de la ora 16:00. Intrarea va fi liberă.
Vizitatorii vor admira un brad înalt de 30 de metri și vor putea vizita Casa lui Moș Craciun. La rândul lor, comerciantii târgului îi așteaptă cu vin fiert, bunătăți și idei pentru cei în căutare de cadouri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În Piața Constituției, la Târgul de Crăciun, bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii. Aceștia pot realiza aici scrisorile cu dorințele lor de Crăciun cu ajutorul spiridușiilor. Moș Crăciun va ajunge la Targul de Craciun din Bucuresti pe 15 decembrie, unde va rămâne până pe 24 decembrie.

La târg vor fi peste 130 de căsuțe de unde vizitatorii vor putea cumpăra cu produse de sezon. Căsuța cu decorațiuni, Căsuța cu Ii, Căsuța cu Turtă Dulce, Căsuța cu Botoși sau cu Zdrăngănele sunt câteva dintre ele.

Miruna Dumitru, proiecte culturale Creart: ”În 130 de căsuțe puteți vedea meșteșugari autentici din toate colțurile țării, producători locali, dar și creatori urbani. Sunt două zone gastronomice cu delicii tradiționale și internaționale”.
Distracţia va fi asigurată de roata panoramică, carusel şi de trenuleţ, dar şi de mascote şi artişti animatori pe picioroange.

Târgul de Crăciun din București va fi deschis până pe 26 decembrie, iar intrarea va fi liberă.

 

Foto: Facebook/ Târgul de Crăciun București

Citește și: Enoriașii de la o biserică din Târgu Jiu, nemulțumiți de noul preot. I-au blocat accesul în lăcașul de cult | AUDIO