Confidenţialitate

Târgul de Crăciun online al freelancerilor, organizat de NO.MAD Talks

Târgul de Crăciun online al freelancerilor este o nouă inițiativă NO.MAD Talks care susține liber profesioniștii pentru a-și oferi serviciile și produsele într-o perioadă în care ajung mai greu la clienții noi, în lipsa interacțiunilor fizice.

”Cadourile de neuitat sunt cele care dăruiesc momente, inspiraţie, oportunităţi de creştere personală sau profesională și te ajută să câștigi timp.

Anul 2020 ne-a scos în față ce contează mai mult pentru noi și ne-a arătat cum să găsim rezolvări rapide la provocări pe care nici nu știam că le avem. Acum, de Crăciun, cum ar fi să înlocuiești cadoul tradițional cu unul care îl poate ajuta pe prietenul antreprenor să-și crească afacerea, pe mama care a devenit pasionată de artă, pe tatăl care și-a descoperit un nou talent în pandemie sau pe prietena din copilărie care poate are nevoie de un curs de nutriție sau de business coaching?

Cum ar fi ca toate cadourile tale să ajute oamenii din jur să facă un pas înainte, să devină mai buni în business și în viață?

Târgul de Crăciun al freelancerilor este primul târg online unde freelancerii oferă servicii şi produse împachetate în experienţe cu sens, utile şi valoroase. Aici găsești pachete speciale care te ajută să dăruieşti celor dragi servicii de dezvoltare personală și a business-ului sau produse pentru well-being”, explică reprezentanții NO.MAD Talks .

Toate informațiile pot fi găsite la adresa https://www.nomadtalks.ro/targul-de-craciun-al-freelancerilor/