Târgul de Crăciun din București va fi deschis pe 1 decembrie

Luminile de sărbătorare vor fi aprinse în București în seara de 1 decembrie, când va fi inaugurat și Târgul de Crăciun 2016, organizat anul acesta în Piața Constituției.  În paralel, alte târguri și evenimente sunt programate în Centrul vechi al Bucureștiului, în Piețele Universității și George Enescu precum și în Parcurile Kiseleff și Tineretului.

Primarul General Gabriela Firea va aprinde luminile de sărbătoare în București pe 1 decembrie, din Piața Constituției, unde va fi deschis și Târgul de Crăciun. Acesta va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 22.00. Acolo putem vizita Casa lui Moș Crăciun sau putem merge la patinioar ori să cumpărăm bucate tradiționale și cadouri din cele peste 100 de căsuțe grupate pe categorii: Handmade, Coltul de decoratiuni, Fabricat în România, Zona culinară sau Dulce de Craciun.

În Centrul Vechi, se vor desfășura mai multe târguri, inclusiv la Hanul Gabroveni și la Hanul cu tei ori pe str. Șelari nr 13. Cât despre esplanada cu statui din Piața Universității, acolo va fi pregătit un brad înalt de 14 metri iar vizitatorii vor putea servi un pahar de vin fiert și preparate de sezon. În Decembrie, în Parcul Kiselef va fi organizat „Crăciunul Copiilor” iar în Parcul Tineretului, „Festivalul Fulgilor de Nea”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS