Confidenţialitate

Târgul de Crăciun de la Budapesta, cel mai frumos din Europa

Dacă ajungeţi zilele acestea prin Capitala Ungariei, vă spunem că Târgul de Crăciun de la Budapesta a fost ales cel mai frumos din Europa.

Titlu a fost atribuit pe baza voturilor a sute de pasionaţi de călătorii din întreaga lume, pe siteul organizaţiei European Best Destinations.

Aproape 300.000 de persoane au ales târgul din Budapesta cel mai frumos, acest an.

Este situat în Piaţa Sf. Ştefan, din centrul Budapestei, îmbină tradiţia cu modernitatea şi – scriu pe site realizatorii topului – oferă toate ingredientele ca vizitatorii să se simtă minunat.

În topul realizat de European Best Destinations se află, pe locul 8, şi târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, despre care – scrie pe site – este cel mai frumos din România iar în ultimii ani turiştii l-au plasat mereu în topul preferatelor din Europa.

Iată cum este descris Târgul de Crăciun din Cluj Napoca.
„ Intri într-o lume feerică amplasată într-un loc foarte frumos şi păzit de maiestuoasa biserică Sf. Mihail. Căsuţele de un alb imaculat îţi încântă privirea şi găzduiesc cele mai uimitoare produse. Gheaţa scânteietoare a patinoarului vă îmbie la o tură în jurul statuii impozante a lui Matei Corvin. În fiecare seară se cântă colinde care îţi oferă o doză din spiritul Crăciunului“.

Pe locurile 2 şi 3 se află târgul de Crăciun din Viena şi cel Gdansk, din Polonia.