Confidenţialitate

Târgu Jiu: Un elev de 8 ani le-a spus părinților că un profesor a încercat să-i taie un deget la cursuri. Explicațiile cadrului didactic

Este anchetă la o școală din Târgu Jiu, după ce un elev, în vârsta de 8 ani, s-a plâns părinților că un profesor a încercat să-i taie un deget la cursuri. Cadrul didactic susține că ar fi încercat să-i aplice o corecție copilului, după ce acesta i-a arătat altui elev un semn obscen.

Elevul de clasa a II-a de la o școala gimnaziala din Târgu Jiu se afla în stare de șoc, atunci când a fost luat de părinți, după terminarea orelor de curs.

Tremura și le-a explicat părinților că un profesor a încercat să-i taie un deget.

Totul s-a întâmplat la ora de sport, când doi elevi din clasa a II-a și-ar fi arătat semne obscene.

Unul dintre copii  a fost luat de un profesor, dus într-un birou, iar după ce a scos o foarfecă metalică dintr-o cutie, ar fi simulat că îi taie degetul băiețelului. Părinții s-au plâns imediat conducerii școlii și inspectoratului școlar.

Ambele instituții au deschis anchete.

Profesorul susține că totul a fost o glumă pentru a-i arată copilului ce se poate întâmpla dacă mai arată astfel de semne.

Inspectoratul școlar din Gorj a dispus ca elevul, in vârsta de 8 ani, să fie consiliat psihologic, iar profesorul să fie cercetat disciplinar.

Foto: Shutterstock

Citește și: Bacău: Directorul unei școli, demis după ce în unitate a avut loc o petrecere pentru un elev cu animatori și muzică live, în timpul orelor de curs